(VIDEO) Filmi “Në ditët e pushimeve”!

0
553

________________
Filmi i Kinostudios “Shqiperia e Re”
Ne ditet e pushimeve

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Një grup fëmijësh kalojnë pushimet në bregun e Adriatikut. Midis tyre është Detini, një djalë i ndrydhur dhe fjalëpak, shokët e vënë në lojë dhe ai mendon të largohet. Por shoku i tij më i afërt, Gjini, e ndihmon të rimarrë veten dhe të futet në shoqëri.

Bashkëpunëtorë: Faruk Basha, Namik Prizereni, Mimoza Nano, Niko Shallo

INTERPRETOJNE: Helidon Kongo, Genti Mehmeti, Artan Pogoni, Arben Mitrushi, Elvis Kaba, Lazarin Mazreku, Erton Boçi, Sokol Balla, Genti Molko, Kostandin Kazanxhiu, Eno Bozgo

Regjia: Besim Kurti, Drita Koçi
Skenari: Flamur Topi
Muzika: Maksim Shehu
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1982
Kohëzgjatja: 43 min.

______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2023


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.