(VIDEO) FILMI “NË KUFI TË DY LEGJENDAVE”!

0
1711

Filmi “Në kufi të dy legjendave” prodhim i vitit 1981.
Skenari: Vath Koreshi, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Çesk Zadeja.

Përmbajtja e filmit
Ngjarjet zhvillohen në kënetën e Nusekanës për të cilën flitet edhe në një legjendë. Në këtë kantier vijnë për të kryer praktikën mësimore dy studente të vitit të parë të agronomies Eda me Borën. Pasioni për profesionin i mobilizon vajzat të ambientohen me jetën. Midis Borës dhe Fanit agronom i ri lindin shkëndijat e dashurisë.

INTERPRETOJNE
Vjollca Pepa……Bora
Eduart Makri……Fani
Matilda Makoçi……Eda
Thimi Filipi……xhaj Lefteri
Birçe Hasko……Xhelo
Elida Cangonji…….Eleni
Kristaq Skrami…….agronomi

Per nje informacion te metejshem shikoni skeden si me poshte:

______________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here