(VIDEO) FILMI “NË PRAG TË JETËS”!

0
1706

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Ne prag te jetes” – 1985

VIDEO 1

_________________

Video 2, vazhdimi i filmit!

 

Filmi “Në prag të jetës” prodhim i vitit 1985. Skenari: Vath Koreshi,
Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Limos Dizdari.

Përmbajtja e filmit
Dy të rinj Ardi dhe Rina e pëlqejnë njëri – tjetrin. Ata janë në hapat e parë të jetës së tyre si të rritur. Filmi trajton probleme sociale rolin e shoqërisë në edukimin dhe përgatitjen e të rinjve.

Aktorët dhe rolet
Ilir Sulejmani … Ardi
Ema Ndoja … Rina
Darling Mamaqi … Landi
Pranvera Veizi … Blerta
Pavlina Mani … Ermiona
Rikard Ljarja … Andrea
Muhamet Sheri … Pano Manza, babai i Rinës
Suela Konjari … Lili
Nikolin Xhoja … shefi i zyrës së punës
Kristaq Gjoka


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply