(VIDEO) Filmi “Ngjyrat e moshës”!

0
1408

FILMI: “NGJYRAT E MOSHES

Pjesa 1

 

Pjesa 2

 

“Ngjyrat e moshës” është prodhuar nga Kinostudio “Shqipëria Sot” në vitin 1990.
Skenari: Anisa Markaian,
Muzika: Kujtim Prodani.

INTERPRETOJNE:
Anisa Markarian , Keti
Rajmonda Bulku , Saimira
Piro Kita , Sokol
Ariana Qatipi , Lori
Valentina Xhezo , Meri
Kastriot Çaushi , Kristaq
Spiro Duni , Nesti
Niko Kanxheri , redaktori
Zehrudin Dokle
Flutura Godo
Bruno Shllaku
Fatbardh Smaja
Evis Nallbani
Dastin Koreshi
Dashnor Zyberi dhe
E..Mehmeti F.Rino Z.Begolli K.Kerri C.Denaj B.Ferra I.Shkurti

 

______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply