(VIDEO) Filmi “Një djalë dhe një vajzë”

0
754

FILMI “NJE DJALE DHE NJE VAJZE”! from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

“Një djalë edhe një vajzë” është film i vitit 1990
Kinostudio “Shqiperia e Re”

Regjia:Kristaq Mitro dhe Ibrahim Muçaj
Skenari: Petrit Ruka dhe Shpresa Vreto.

Anila dhe Artani janë në prag të provimit të maturës. Ata jetojnë në të njëjtin pallat dhe kanë hyrë në moshën e ëndërrave të mëdha. Eshtë koha që ata të ndeshen me probleme në jetët e tyre. Ky film trajton shumë aspekte të kësaj moshe delikate.

INTERPRETOJNE
Ema Andrea … Anila
Sokol Balza … Artani
Margarita Xhepa … mesuese Kristina
Leka Bungo
Agim Shuke … babai i Aniles
Rajmonda Bulku … mesuese Matilda
Rezana Çeliku … Arjana e dashura e Artanit
Fatjona R. Lubonja …Marisa
Liza Hajati
Ndrek Shkjezi … gjyshi i Artanit
Doris Prela
Arben Derhemi … Fatosi
Evis Nallbani
Nada Agolli
Elvin Kedhi
Bledi Hasa
Lorens Lubonja
Manjola Llazani
Klevis Zejno
Irvin Muçaj
Vitori Lubonja
Gjon Karma
Bledi Hasa
Anila Bisha

_______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply