(VIDEO) Filmi “Një gjeneral kapet rob”

0
1407

 

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Nje gjeneral kapet rob”
Prodhim i Kinostudios “Shqipëria e Re” në vitin 1980.
Regjia: Spartak Pecani,
Skenari: Skënder Hasko, Nexhati Tafa,
Producent: Shqipëria e Re ,
Muzika: Aleksandër Lalo.

Përmbajtja e filmit

Një fshat i bukur bregdetar… Çeta vullnetare e fshatit gjatë stërvitjes ushtarake ndez fantazinë e fëmijëve. Duke imituar të rriturit dhe duke imagjinuar veten në një kohë lufte ata ndahen në dy grupe dhe nisin një lojë mjaft tërheqëse. Spikat trimëria e “gjeneral” Batos dhe e Gonit.

INTERPRETOJNE

Florenc Skëndaj
Enkela Doracaj
Ertan Lohja
Endri Lulo
Enri Gjoka
Genci Dautaj
Genti Strazimiri
Per nje informacion me te detajuar shikon skeden si me poshte:

______________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply