(VIDEO) FILMI “NJE VIT I GJATË”!

0
1221

FILMI SHQIPTAR “NJE VIT I GJATE” from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

Filmi “Një vit i gjatë” prodhim i vitit 1987. Regjia: Esat Ibro, Skenari: Natasha Lako, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Gjon Simoni.

Përmbajtja e filmit
Donika Sara është drejtoreshë e një ndërmarrjeje të rëndësishme. Papritur bashkëshorti i saj aksidentohet. Tani ajo duhet të zgjedhë midis jetës së saj shoqërore dhe detyrës si grua.

INTERPRETOJNE
Hajrie Rondo, Vladimir Muzha, Ilia Shyti, Fatos Sela,Vasjan Lami,
Tatjana Leska,Dhorkë Orgocka, Einar Nelku, Mina Koxhaku, Melpomeni Çobani, Pranvera Lumani, Shpresa Bërdëllima, Xhelal Hoxha, Marika Kallamata, Astrit Hasani, Arqile Lici , Fatmir Kapllani


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply