(VIDEO) FILMI “NJERËZ NË RRYMË”

0
1391

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

FILMI SHQIPTAR “NJEREZ NE RRYME” | Kinematografia Shqiptare from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

Filmi “Njerëz në rrymë” është prodhuar nga Kinostudio “Shqipëria e Re” në vitin 1989, bazuar në romanin me titull “Të gjithë lumenjt rrjedhin” të shkrimtarit Teodor Laço

Regjia: Besnik Bisha, Grigor Stavri,
Skenari: Viktor Gjika,
Muzika: Kujtim Laro.

Arsen Morina po kalon momente dramatike. Ai mezi reagon ndaj dilemës se çdo të ndodhë me familjen dhe gruan e tij Ana që janë në rrezik. Arseni nuk ka ndërmend të vegjetojë por të jetë aktiv në jetë duke kaluar tragjedi të vogla e të mëdha.

INTERPRETOJNE
Adrian Cerga … Arsen Morina
Dhimitër Orgocka … Profesor Bani Bashari
Vasjan Lami … Besim Golemi
Pandi Raidhi …
Zamira Kita … Ana, bashkëshortja e Arsenit
Sheri Mita …
Sotiraq Bratko …
Justina Aliaj …
Marko Bitraku …
Guri Koço …
Niko Qirici …
Karafil Shena …
Romina Kostari …
Rozan Zamputi …
Alfred Karapici …
Syrja Meçe …
Gani Disha …
Harilla Vjero …
Sarandi Mitre …


_______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.