(VIDEO) FILMI “NUSJA”!

0
2357

 

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Nusja” është film i vitit 1980 

Regjia: Gezim Erebara
Skenari: Agim Gjakova
Muzika:Aleksander Lalo

Prodhuar nga Kinostudio “Shqiperia e Re”

Përmbajtja e filmit
Shqipëria e Veriut në 1911. Sadik Aliaj marton të birin Baliun me Bardhën e cila në të vërtetë dashuron Sokol Demën të cilit i ka premtuar martesë por që Turqit e kanë futur në burg. Natën e Martesës Bardha i tregon Baliut sekretin e saj. Ky rrëfim i prerë dhe i pazakontë e ve Baliun në dilemë: ose ta vrasë nusen siç e do kanuni ose ta dorëzojë tek prindërit e Sokol Demës.

INTERPRETOJNE:
Ermira Bahidi
Edmond Budina
Lec Bushati
Lazër Filipi
Tinka Kurti
Pertef Larti
Ndrek Luca
Drita Pelingu
Lec Vuksani

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden si me poshte:

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here