(VIDEO) Filmi “Nxënësit e klasës sime”!

0
763

____________________________

vazhdimi i filmit si me poshte:

 

Filmi “Nxënësit e klasës sime” prodhim i vitit 1984.
Skenari: Kiço Blushi,
Producent: Shqipëria e re ,
Muzika: Robert Radoja.

Mësuese Nora transferohet në gjimnasin e një qyteti bregdetar. Edi një nxënës kërkon notë të lartë dhe të pamerituar në matematikë dhe e bën këtë hapur. Edi është djali i një funksionari të komitetit ekzekutiv. Mësuesja shqetësohet nuk bie në kompromis me nxënësin dhe as me prindërit e tij.

INTERPRETOJNE
Ermira Gjata … Mësuese Nora
Mirush Kabashi … Mësues Nardi
Robert Ndrenika … Kristofori
Sulejman Pitarka … Çelo Kasapi
Artur Gorishti … Gëzimi, sekretari i rinisë
Darling Mamaqi … Eduardi, djali i Kristoforit
Pranvera Veizi … Liliana
Krenar Arifi … Arjani, djali i Çelo kasapit
Antoneta Papapavli … Vangjelia, bashkëshortja e Kristoforit
Mimika Luca … Drejtoresha e shkollës
Drita Haxhiraj
Gëzim Kame … Bujari
Petrika Riza babai i Gëzimit
Marika Kallamata … nëna e Norës
Harilla Vjero
Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden e ketij filmi si me poshte:

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply