(VIDEO) Filmi “Odisea e tifozave”

0
689

 

“Odisea e tifozave” është një film komedi i metrazhit te shkurter dhe pa dialogje, i prodhuar në vitin 1972!

Regjia: Xhezair Dafa,
Skenari: Skënder Plasari,
Prodhimi: Shqipëria e Re,
Muzika: Aleksandër Lalo.

Filmi është një komedi në të cilën një grup tifozash të sëmurë shkaktojnë shumë probleme dhe mosmarrëveshje midis tyre dhe qytetit.

INTERPRETOJNE
Robert Ndrenika……..
Arben Shaka……..
Hasan Fico……..
Enver Dauti……..
Dhimitraq Nushi……..

në episode
Sh. Kapllani
G. Starova
Xh. Panajoti
A. Kusi
Xh. Xhafa
S. Luniku
M. Uznova
L. Vuksani
Gj. Kacagjeli

Per nje informacion me te detajuar, shikoni skeden informative si me poshte:

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply