(VIDEO) Filmi “Oshëtime në bregdet”!

0
694

SHIKOJE VIDEON NGA DAILYMOTION!

_______________

___________________

SHIKOJE FILMIN E PLOTE NGA “VIMEO”

Oshëtime në bregdet është një film i prodhuar në vitin 1966.

Regjia: Hysen Hakani,
Skenari: Sulejman Pitarka, Hysen Hakani,
Producent: Kinostudio “Shqipëria e Re”,
Muzika: Çesk Zadeja.

Lufta e Dytë Botërore. Në një familje të varfër bregdetare, patrioti Jonuz Bruga ka konflikte me djalin e tij Selimin, i cili bën një jetë të shthurur. Ndërkohë vëllezërit e tij Dini, Petriti dhe Vehipi luftojnë duke drejtuar grupet guerile të qytetit. Duke u zvarritur pas dëshirëva të tij, Selimi ndjek qëndrimin e Brunos një spiuni të fashizmit, ku e përdor si spiun dhe tradhëtar të grupeve ilegale.

INTERPRETOJNE
Ndrek Luca…….Jonuz Bruga
Kujtim Spahivogli…….Selimi
Agim Shuke…….Dini
Sandër Prosi…….Bruno
Dhimitër Pecani…….Petriti
Elez Kadria…….Maliqi
Robert Ndrenika…….Gjergji
Fatos Haxhiraj…….Genci
Vangjush Furxhi…….Vehipi
Marie Logoreci…….Nëna
Pavlina Mani…….Shpresa
Spiro Urumi…….kuestori
Leka Bungo…….Toger Xhovani
Në episode
Lazër Filipi…Xhaj Shazo
Sheri Mita
Kristo Jorgji
Vangjel Pikuli

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden informative si me poshte:

_____________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply