(VIDEO) FILMI “PAS VDEKJES”!

0
1195

 

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”

Filmi “Pas vdekjes” është prodhim i vitit 1980.
Skenari: Nexhati Tafa,
Producent: Shqipëria e Re,
Muzika: Sokol Shupo

Interpretojne:
Kadri Roshi……..Adhamudhi
Pavlina Mani……..Lulushja
Robert Ndrenika……..Zeneli
Prokop Mima……..Muzikanti
Shpëtim Shmili……..Vurko
Piro Xeci……..xha Demi

Përmbajtja e filmit
Ekranizim i një nga thesaret e letërsisë shqipe “Klubi i Selanikut” të Çajupit. Viti 1908. Disa pseudo patriotë shqiptarë formojnë një klub me pretendimin se punojnë për të mirën e Shqipërisë. Secili nga ta ka një ëndërr: të jetë i famshëm dhe i pavdekshëm. Kjo dëshirë sfilitëse për famë dhe pavdekësi është vënë në shënjestër nëpërmjet sarkazmës veçanërisht me lojën e Zenelit shërbyesit të Skëndo beut.

Si me poshte skeda informative e filmi:

____________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply