(VIDEO) FILMI “PESHA E KOHËS”!

0
1654

Filmi Shqiptar i Kinostudios “Shqiperia e re”
Pesha e kohes

Prodhim i vitit 1988.
Regjia: Rikard Ljarja,
Skenari: Rikard Ljarja,
Producent: Shqipëria e Re ,
Muzika: Zef Çoba.

Përmbajtja e filmit
Ngjarjet e filmit zhvillohen në një fshat në vitet ’80 në prag të pensionit të kryetarit. Vasili ka shumë merita por deri diku shpirtërisht i “burokratizuar”. Kryetari do që zëvëndësi t’i ngjajë atij në karakter dhe në pikëpamje por planet e tij dështojnë.

INTERPRETOJNE:
Kadri Roshi … Kryetari
Rikard Ljarja … Vasili
Ejnar Nelku … Nasho
Fatos Sela … Trifoni
Hajrie Rondo … Evanthia
Arqile Lipi … Luani
Valter Gjoni … Andrea
Merita Dabulla … bashkëshortja e Vasilit
Margirita Xhepa … bashkëshortja e kryetarit
Arqile Lici …
Todi Llupi …
Leonard Daliu …
Jetmira Dusha … Lili
Ilia Shyti …
Kliti Roshi … djali i kryetarit
Anila Bisha … vajza e Luanit
Erinda Masha …
Inga Beshika …
Andi Lamaj …
Sherif Azizaj …

_______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply