(VIDEO) Filmi “Qyteti më i ri në botë”

0
590

 

Qyteti me i ri në botë
është një film per femije i metrazhit te shkurter prodhim i vitit 1974.

Regjisor: Xhanfise Keko,
Skenari: Muharrem Skënderi,
(Copyright) Producent: Shqipëria e re,
Muzika: Gjon Simoni.

Interpretojnë:
Roza Anagnosti,
Ilia Shyti,
Alket Mato,
Saimir Koka,
Genc Mosho,
Selma Sotirllari

Fatmiri i vogël prindërit e të cilit kanë punuar në një kantjer ndërtimi ëndërron të ndërtojë edhe vetë një qytet. Për këtë i ndihmon kujdestarja e kopshtit dhe një punëtor që u sjell të gjithë shokëve të tij vegla pune. Ndërtohet kështu brenda oborrit të një kopështi qyteti më i ri i botës dhe zbulohen ëndrrat dhe karakteret fëminore.

Si me poshte skeda informative e ketij filmi:____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply