(VIDEO) FILMI “RRETHI I KUJTESËS”!

0
2056

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Rrethi i kujteses

Prodhim i vitit 1987.
Regjia: Esat Musliu,
Skenari: Roland Gjoza, Esat Musliu,
Producent: Shqipëria e Re ,
Muzika: Maksim Shehu.

INTERPRETOJNE
Marjeta Ljarja …….. Margarita Begolli
Agim Qirjaqi …….. Doktori
Luiza Xhuvani …….. Genta
Ermira Gjata ……..
Rikard Ljarja ……..
Thimi Filipi ……..
Stavri Shkurti ……..
Ilia Shyti …….. Vëllai i Margaritës
Margarita Xhepa ……..

Përmbajtja e filmit
Një sirenë alarmi po ushton. Gruaja e sëmurë bërtet: Rrethi! Rrethi! Hiqmani rrethin! Doktori mbetet i habitur. Është një rast i veçantë. Margarita Begolli, protagonistja e filmit, kthehet në Shqipëri pas 25 vjetësh me kujtesën e humbur. Cila është enigma? Dihet se regjimi është fajtor i kësaj, më saktë gjermanët nazistët. Ata e shfrytëzuan Margaritën për eksperimentet e tyre jo njerëzore. Mbesa e saj dëshiron të zbolujë çfarë e mundon kaq shumë hallën e saj. Përse drita është një armike e saj? Gjatë kësaj kohe, Margarita e merr veten, me anë të dashurisë dhe shpresës që e rrethon…Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.