(VIDEO) FILMI “SHKËLQIM I PËRKOHSHËM”!

0
2191

Filmi shqiptar "Shkelqim i perkohshem" from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

Regjia: Albert Xholi, Skenari: Vangjush Saro,
Producent: Shqipëria e Re – 1988
Muzika: Ferdinand Murati.

Përmbajtja e filmit
Rikthimi dhe vendosja përfundimtare në fshatin e lindjes është e padëshirueshme për të riun Dane, i cili ka kaluar disa vite në qytet. Danja ëndërron vazhdimisht për qytetin dhe fillon përpjekjet për tu larguar nga fshati. Xhiruar në Përmet, Tepelenë, Tiranë

AKTORET
Xhevahir Zeneli…Dane
Rita Gjeka… Moza
Birce Hasko…Babai
Hatiqet Bendo…Mamaja
Agim Shuke…Trajneri
Stavri Shkurti…Babai i Mozës
Piro Qirjo…Nurja
Fadil Kujovska…Caci
Karafil Shena…Berberi


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply