(VIDEO) Filmi “Fraktura”

0
1144

 

Filmi “Fraktura” prodhim i vitit 1983 i KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE” e cila mban edhe autoresine e plote “under public domain”
Skenari: Dhimitër Anagnosti,
Producent: Shqipëria e Re ,
Muzika: Aleksandër Gashi.

Gazi një djalë i vogël çdo mëngjez kur shkon në shkollë përshëndet djaloshin sklupturë që është vendsour në parkun e qytetit dhe fëmijët i kanë vënë emrin Ilir. Por një ditë Ilirit i thyejnë krahët dhe Gazi i vogël kalon një dramë që gjyshi dhe prindërit e kuptojnë tepër vonë.

INTERPRETOJNE
Endri Cili ….. Gazi
Thimi Filipi ….. gjyshi i Gazit
Sotiraq Bratko ….. babai
Zamira Begolli ….. mamaja
Melpomeni Çobani ….. mirëmbajtësja e parkut
Genti Lleku ….. Genci
Edvin Kulluri …..
Andon Qesari ….. pëgjegjësi i projktit

 

Per nje informacion me te detajuar shiko ni skeden informative si me poshte:

____________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply