(VIDEO) FILMI “SINJALI I DASHURISË”!

0
1938

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Sinjali i dashurise”!
– 1988
Skenari: Nexhati Tafa, Muzika: Genc Tukiqi.

A e dashuron Ana atë djalë i cili e ndjek gjithnjë nga pas dhe i dërgon sinjale dashurie në çdo hap? Një ditë gjatë lojrave të dashurisë ai pëson një aksident dhe i humb shpresat se një ditë do të kthehet në jetën normale. Por Ana beson se dashuria do ta ngrejë përsëri në këmbë. Kështu ajo e thërret me sinjalin e tyre të dashurisë.
Aktorët në role

Anila Karaj…….. Ana
Herion Mustafaraj……..

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply