(VIDEO) Filmi “Të mos heshtësh”!

0
284

 

Filmi “Të mos heshtësh” prodhim i vitit 1985.
Regjia: Spartak Pecani,
Skenari: Nexhati Tafa,
(Copyright) Producent: Kinostudio “Shqipëria e Re”
Muzika: Hajg Zaharjan.

INTEPRETOJNE
Matilda Makoçi … Silvi
Ndriçim Xhepa … Ardi
Sheri Mita … babai i Silvit
Gëzim Rudi … Luli
Luiza Hajati…..llogaritare
Merita Çoçoli…..
Donald Kokona……djali i Silvit
Kastriot Collaku……
Marta Burda…….pensioniste

Bashkëshorti i Silvit vdes në një aksident…Për një periudhë kohe Silvi humb interesin në jetë. Por jeta vazhdon dhe ajo fillon ta marrë veten. Një dashuri e re e zgjon. Por një ditë ajo zbulon se burri që dashuron Ardi është bashkëpunëtor në një vjedhje të madhe të pasurisë shtetërore. Meqë është dëshmitarja e vetme Ardi i kërkon të ruajë sekretin. Pas një lufte me ndjenjat e veta ajo e denoncon Ardin në organet kompetente.

_________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Per me shume video na ndiqni ne Dailymotion:  https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply