(VIDEO) FILMI “TË MOS HESHTËSH”!

0
1948

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Të mos heshtësh”
prodhim i vitit 1985 nga kinostudio.
Regjia: Spartak Pecani,
Skenari: Nexhati Tafa,
Producent: Shqipëria e re ,
Muzika: Hajg Zaharjan.

Përmbajtja e filmit
Bashkëshorti i Silvit vdes në një aksident…Për një periudhë kohe Silvi humb interesin në jetë. Por jeta vazhdon dhe ajo fillon ta marrë veten. Një dashuri e re e zgjon. Por një ditë ajo zbulon se burri që dashuron Ardi është bashkëpunëtor në një vjedhje të madhe të pasurisë shtetërore. Meqë është dëshmitarja e vetme Ardi i kërkon të ruajë sekretin. Pas një lufte me ndjenjat e veta ajo e denoncon Ardin në organet kompetente.

INTERPRETOJNE
Matilda Makoçi … Silvi
Ndriçim Xhepa … Ardi
Sheri Mita … babai i Silvit
Gëzim Rudi … Luli
Luiza Hajati
Merita Çoçoli
Donald Kokona
Kastriot Collaku
Marta Burda
etj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here