(VIDEO) FILMI TELEVIZIV “I PAHARRUARI”!

0
1892

 

FILMI TELEVIZIV SHQIPTAR – TVSH!
“I paharruari” është një film shqiptar i vitit 1984!
Producent: Radiotelevizioni Shqiptar – RTSH qe mban autoresine e plote te ketij filmi

Skenari: Natasha Lako
Operator: Pali Kuke
Muzika: Hajg Zaharian

Miliatanti Besim Pepa, pas qëndrimit në kryeqytete të ndryshme të Evropës, kthehet në Shqipëri rreth viteve 1932-1936. Edhe këtu ndiqet, persekutohet, burgoset dhe detyrohet të emigrojë përsëri.

INTERPRETOJNE:
Bujar Lako; Eva Alikaj; Minella Borova; Sheri Mita; Ndricim Xhepa; Sotiraq Bratko; Shkelqim Basha; Pandi Raidhi; Ilir Hunci; Dhimitra Mele; Petrika Riza etj

Me poshte per nje informacion te detajuar shikoni skeden:

___________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply