(VIDEO) Filmi televiziv “Korrierët” !

0
1332

Filmi i pare televiziv shqiptar i metrazhit te shkurter
Prodhim i vitit 1976 nga RTSH.

Grupi realizues i filmit:
Regjisor Mevlan Shanaj,
Operator Pali Kuke,
Ooperator zëri Gjergj Shteta,
Grimiere Zhaneta Petushi.

Intepretojnë
Esat Teliti dhe Niko Kanxheri (partizanet korriere).

Skeda informative e ketij filmi si me poshte:

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply