(VIDEO) Filmi televiziv “Te shoh ne sy”!

0
1918

FILMI TV “TE SHOH NE SY” from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

film artistik televiziv i realizuar nga RTSh në vitin  1985
Skenari: Nasi Lera 
Regjisor: Mevlan Shanaj (Artist i merituar).
Kompozitor: Aleksander Lalo
Operator: pali Kuke (Artist i merituar). Operator zëri Bardhyl Xhani. Grimi Edmond Lako. Piktor Mitat Çuadari.

INTERPRETOJNE:
Arben Imami ………Gjergji Morava
Elvira Diamanti …..Diana
Sotiraq Bratko ……Nesti
Birçe Hasko ………Andrea, magazinieri
Stavri Shkurti ……Drejtori
Agim Shuke ……….z. Mina
Karafil Shena ………Shoferi
Aurela Hyseni …….llogaritarja
Gëzim Rudi ……….shoku i Gjergjit
Mimika Luca ………nena e Gjergjit
Shpresa Bërdëllima…bashkeshortja e z.Mina
si dhe P.Panajoti, I. Mato, I. Humçi, M. Muça, K. Gjonça etj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here