(VIDEO) Filmi “Thesari”!

0
1558

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
“Thesari”

Prodhuar në vitin 1981.
Regjia Muharrem Fejzo, Skenari: Anastas Kondo,
Producent: Kinostudio “Shqipëria e re”, Muzika: Aleksandër Lalo.

Ndihmat e mëdha në të holla të mbledhur nga populli në shërbim të luftës i besohen Kiços për t’i ruajtur. Mbas çlirimit askush nuk po kujtohej për atë thesar por Kiçoja i kërkoi vetë ata që ia kishin besuar dhe thesari u dorëzua i paprekur.

INTERPRETOJNE
Gentian Basha / Besnik Bisha / Mirjam Bruçeti / Enver Dauti / Piro Kita
Jani Riza / Aleksander Pogaçe.


________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.