(VIDEO) FILMI “THIRRJA”!

0
1137

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”!
“Thirrja”

Skeda si me poshte:

Plotesim i skedes:
Ne kete film gjithashtu interpretuan edhe aktoret: Drande Xhaj (Lica); Agron Dizdari (i dashuri i Lices), Zyliha Miloti (gruaja qe sherben ne kishe); Fric Radovani (shfaqet ne fillim te filmit ne mbledhjen ku kuadrot i pergjigjen thirrjes per te pu nuar e jetuar ne fshat); Ndrek Prela (fshatar); Meropi Xhoja (gruaja e baces Leke); Lec Bushati (oficeri qe lajmeron helikopterin me zerin e dubluar te Zef Bushatit); Vitore Nino (gruaja e Ndues); Esma Agolli (gruaja e Vates, nena e Lices).
Gjithashtu kane interpretuar edhe aktoret qe nuk mund te identifikojme saktesisht emrat si ai i rolit te Markut, djalit te Mrikes (T. Kurti); Bardha (e fejuara e veterinerit); Sala; krushkamadhi dhe fshatarja Fata.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here