(VIDEO) FILMI “TINGUJT E LUFTËS”!

0
2241

 

Filmi “Tingujt e Luftēs” është një film i prodhuar nga Kinostudio “Shqiperia e Re”
ne v 1976.

Regjisor: Xhanfise Keko
Skenari: Flamur Topi
Producent: Shqipëria e Re
Muzika:
Tish Daija.

INTERPRETOJNE:
Ndrek Luca……Selimi, daja i Bardhit
Reshat Arbana……Eqeremi, mësuesi i muzikës
Sulejman Pitarka……zoti Galip
Antoneta Papapavli……zonja Hatixhe
Vangjel Heba……zoti Robertini
Sulejman Dibra……drejtori i shkollës
Sokol Goxhi……Bardhi
Rubin Pitarka……Nardi, djali i z. Galip
Anila Kardhashi……Lulja
Adrian Laperi……shokë i Bardhit
Mihal Stefa……roja e shkollës
Lutfi Hoxha……Vasili, marangozi
Lazër Filipi……karocjer Maliqi
Marta Burda……nëna e Bardhit
Guljelm Radoja……Besimi
Selma Sotirllari……motra e Bardhit
Kristaq Burdhima……

Përmbajtja e filmit
Bardhi jetim shkon të punojë në qytet në familjen e pasur të Galip Shkëmbit i cili ka një djalë Nardin. Në shtëpinë e tregëtarit të pasur vjen vazhdimisht Eqeremi që i jep Nardit mësime violine. Por Eqeremi zbulon talentin e Bardhit. Me ndihmën e Eqeremit Bardhi mëson t’i bjerë violinës dhe të bëjë aksionet e para kundër fashistëve.

Per nje informacion me te detajuar rreth filmit shikoni skeden si me poshte:

________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply