(VIDEO) FILMI “TOMKA DHE SHOKËT E TIJ”

0
1330

________________________

 

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
“Tomka dhe shoket e tij”

Filmi “Tomka dhe shokët e tij” prodhim i kinostudios Shqipëria e Re i vitit 1977.

Regjisor: Xhanfize Keko,
Skenari: Nasho Jorgaqi,
Producent: Shqipëria e Re,
Muzika: Aleksandër Lalo,

Tomka është një djalë i vogël që i pëlqen të luajë me top së bashku me shokët e tij. Por fushën e futbollit e marrin nazistët që kanë hyrë në qytet. Tomka nën kujdesin e të rriturve fillon të organizojë aksione kundër kampit ushtarak që është dislokuar në fushën e tyre të dikurshme të lojës.

INTERPRETOJNE:
Sotiraq Çili
Zehrudin Dokle
Pavlina Oça
Xhelal Tafaj
Enea Zhegu
Herion Mustafaraj
Genci Mosho
Artan Puto
Selma Sotirllari
Fluranc Ilia

Per nje informacion me te zgjeruar shikoni skeden si me poshte:

_______________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here