(VIDEO) FILMI “TRE NJEREZ ME GUNA”!

0
1749

 

Filmi “Tre njerëz me guna” prodhim i vitit 1985.
Skenari: Leka Bungo, Producent: Shqipëria e Re ,
Muzika: Maksim Shehu.

Përmbajtja e filmit
Tre partizanë të veshur trashë me guna për t’u mbrojtur nga dimri i ashpër nisen për të kryer detyrën. Në rrugë e sipër diktohen nga gjermanët që u vihen në ndjkeje. Bariu Xhemo për t’i shpëtuar përdor një dredhi të guximshme duke vënë në rrezik veten dhe familjen e tij.

INTERPRETOJNE
Robert Ndrenika / Fitim Makashi / Artan Sejko / Nertila Koka / Artur Gorishti
Llazi Serbo / Harilla Vjero / Piro Andoni / Gëzim Rudi / Mario Ashiku
Finete Tiço / Baftjar Çene / Lavdim Kreshpa
__________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply