(VIDEO) Filmi “Tre vetë kapërcejnë malin”!

0
871

__________

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

vazhdimi i filmit si me poshte:

 

“Tre vetë kapërcejnë malin” prodhim i vitit 1988.
Regjia: Besim Kurti,
Skenari: Naum Prifti & Valter File,
Producent: Shqipëria e Re ,
Muzika: Maksim Shehu.

Përmbajtja e filmit
Një fshat i vogël gjatë luftës së Dytë Botërore. Për shkak të varfërisë së thellë, disa fshatarë merren me tregti të mallrave, kondrabandë, përtej kufirit malor. Një hendek i madh hapet midis fshatarëve dhe atyre që luftojnë armikun.

Aktorët në role
Piro Malaveci……Vangjel Zgurra
Ilia Shyti……kontrabandisti Xhezapi
Taulant Godaj……
Petraq Xhillari……
Perika Gjezi…… Jani Kripa
Spiro Petromilo……
Simon Bitri……
Shpëtim Shmili……
Marko Bitraku……
Pandi Siku……Kiço Zgurra
Hatiqet Bendo……
Antoneta Fishta……
Enkeleda Goga……
Jetmira Dusha……
Eduard Çala……
Ndrek Shkjezi…..
Enver Dauti……
Petrit Reçi……
Stavri Shkurti……
Petrit Llanaj……

___________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.