(VIDEO) Filmi “Udhëtim në pranverë”

0
1451

___________________

Video 2 vazhdimi si me poshte:

 

Filmi Shqiptar i Kinostudios “Shqiperia e re”
Udhetim ne pranvere

 prodhim i vitit 1975.

Regjisor: Qerim Mata,
Skenari: Gjergj Vlashi,
Producent: Shqipëria e re,
Muzika: Avni Mula.

INTERPRETOJNE:
Minella Borova … Besniku
Liljana Kondakçi … Valbona
Nikolin Xhoja … Magazinieri
Spiro Strati … Kiu
Meropi Xhoja … Nëna
Aishe Stari … Kamarierja
Aishe Mullai … Nëna në tren
Fredi Gusho … Djali në tren
Iliriana Tona … Teuta
Krisanthi Kotmilo … Nëna E Valbonës
Izet Mato … Rifati
Dhimitraq Kosta
Avni Mula … kengetar
Gaqo Çako … kengetar
Zeliha Sina … kengetare
Vera Dervishi … kengetare
etj.

Përmbajtja e filmit
Film muzikor. Valbona një këngëtare e re niset me vonesë për të gjetur shokët e saj të ansamblit që kanë filluar një turne nëpër të gjithë Shqipërinë. Një shofer i ri përpiqet ta ndihmojë dhe e shoqëron kudo si një bashkëudhëtar i pandarë deri sa i shfaq edhe dashurinë.

Per nje info. me te detajuar shiko skeden si me poshte:

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply