(VIDEO) Filmi “Vdekja e burrit”

0
710

 

Filmi “Vdekja e burrit” është prodhuar në vitin 1990.
Regjia: Lisenko Malaj,
Skenari: Anastas Kondo, Roland Gjoza,
Producent: Albafilm Studio ,
Muzika: Kujtim Avdiu.

Një ambasador del në pension dhe vendos të kthehet të jetojë në fshatin e lindjes të cilin nuk e ka vizituar gjatë 20 viteve të fundit. Ai bindet për hendekun e madh që ekziston midis tij dhe shokëve të dikurshëm të fëmijërisë. Ai mbyllet në shtëpi në qilarin e fëmijërisë ku luante dikur me shokët e tij.

INTERPRETOJNE
Sulejman Pitarka
Kadri Roshi
Justina Aliaj
Niko Kanxheri
Mehdi Malkaj
Viktor Gjoka

__________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktiitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply