(VIDEO) FILMI VIZATIMOR “OMERI I RI”!

0
1061

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Filmi “Omeri i ri”
Filmi bazohet ne legjenden epike, ne ndershmerine, kurajon dhe patriotizmin
e nje vajze shqiptare e cila sfidon ne beteje te luftes armikun qe vjen pertej detit dhe duke dale fitimtare.

Kameramene: Diana Diamanti
Pikturat: Esperanca Konomi
Montazhi: Neriman Furxhiu
Zeri: Flora Uka
Regjisore: Esperanca Konomi
Skenari: Luan Rama, Esperanca Konomi
Formuluese muzike: Nina Andoni, Mira Mecule
Kinostudio “Shqiperia e re” – 1983
Kohezgjatja: 15 min

______________

Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.