(VIDEO) Filmi vizatimor “Stop kundravajtje”

0
444

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Filma vizatimore te Kinostudios “Shqiperia e re”
Stop kundravajtje!
Përshkrimi: Një fëmijë i moshës parashkollore luan me lodrat e veta. Lëvizjet amorfe të tyre shkaktojnë “aksidente” që e venë fëmijën në mendime. Për të vazhdur lojën pa “aksidente” heroi ynë njihet me rregullat e qarkullimit rrugor dhe drejton si një profesionist i vërtetë makinat, biçikletat e këmbësorët, që janë që të gjithë lodra.

Operator: Diana Diamanti

Montazhi: Elda Budini

Operator zëri: Abdulla Osmanlliu
Regjia: Esperanca Konomi
Skenari: Bujar Kapexhiu
Muzika:
Producent: Kinostudio “Shqiperia e Re”
Viti: 1981
Kohëzgjatja: 6 min.

_____________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.