(VIDEO) Filmi vizatimor “Të vogla…..të mëdha”

0
397

_______________________________________________
Filmi vizatimore i Kinostudios “Shqiperia e Re”
“Te vogla….te medha”

Skenari dhe personazhet: Bardhyl Fico
Regjisor-piktor: Mitat Fagu
Operator: Beqir Vaqarri
Kompozitor: Agim Krajka
Zeri: Lavdi Fortuzi

Piktor ekzekutues:
Lefter Lepuri / Violeta Stavri / Diana Hoxha / Thanas Shyti / Zamira Buxheli
Prodhim i Kinostudios “Shqiperia e Re”
Kohezgjatja: 5.10 min.

       

____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply