(VIDEO) FILMI “ZONJA NGA QYTETI”!

0
3669

_________________________

VAZHDIMI I FILMIT SI ME POSHTE

 
_______________________
SHIKOJE FILMIN E PLOTE NE VIMEO
 

FILMI “ZONJA NGA QYTETI” from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

“Zonja nga qyteti” është një film i prodhuar ne vitin 1976 nga Kinostudios “Shqiperia e Re”, me buxhetin dhe kontributin e tere te ketij institucioni si shtepia e vetme e filmit shqiptar qe mban autoresine e vertete mbi kete film, prone publike e shtetit shqiptar.

This movie is (C) Copyright of Kinostudio “Shqiperia e Re” & Republic of Albania under public domain!!

VINI RE:

Kushdo individ i papergjegjeshem ne YouTube qe tenton te pervetesoje e te perfitoje kundrejt nje vlere mizerabel monetare nga ky film, duke u fshehur pas ACROMAX e duke abuzuar me emrin e tij si punonjes dikur ne sherbim te popullit ne Kinostudio, nuk eshte asgje tjeter por nje parazit, horr i shoqerise shqiptare post demokratike, nje pervert, pervetesues i pafytyre i prones publike dhe mashtrues i licensuar nga individe te qeverive te korruptuara te pas 90-tes, bastarde te tranzicionit demokratik, pjese e PIRATERISE DHE KONTRABANDES qe lulezoi fill pas shkaterrimit dhe mbylljes se Kinostudios!

Kjo faqe denon rreptesisht dhe ngre zerin kunder veprimeve te tilla. Individe te tille abuzues duhet te penalizohen rende per sjelljet e tyre qe bien ne kundershtim me nje shoqeri te emancipuar dhe demokratike te vertete. 

LE T`I THEMI TE GJITHE NE QE DUAM DHE MBROJME FILMIN E KINOSTUDIOS  NDAL PIRATERISE NE YOUTUBE!!!

Operator: Lionel Konomi
Skenari: Ruzhdi Pulaha,
Producent: Shqipëria e re,
Muzika: Agim Krajka.

Vendimi i Ollgës për të jetuar me Melin, vajzën e saj që punon si ndihmës-mjeke fshati, kthehet në situata plot peripeci. Pas një panairi të tërë letërkembimi për të gjetur një dhëndër qyteti, Ollga i prezanton Melit Koçin që hiqet si artist i vërtetë. Por Meli ka rënë në dashuri me Bujarin dhe nuk shkulet nga fshati.

INTERPRETOJNE NE ROLE:
Violeta Manushi……Ollgë Stefani
Rajmonda Bulku…….Meli Stefani
Stavri Shkurti…….Sala, Sekretari i partise
Pandi Raidhi………Bako Këmbora
Yllka Mujo………Shpresa
Sotiraq Bratko………Sotir Bakërxhiu
Piro Kita…………Bujari, drejtori i shkolles
Vasillaq Vangjeli….Kostaqi
Hasan Fico …..Malo postieri
Vangjel Grabocka ….Xha Shahini
Zagorka Shuke… Rabihana
Ligoraq Riza…Zëmbaku
Rezana Çeliku…
Liri Lushi…
Fatma Zyberi…

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden e filmit si me poshte:

 

___________________

Kinematografia Shqiptare nje faqe e hapur publike ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply