(VIDEO) Teatri “Familja e peshkatarit”!

0
1399

 

Nje fragment nga drama e mirenjohur “Familja e peshkatarit” te Sulejman Pitarkes (A.P). Interpretojne ne kete pjese aktoret, Naim Frasheri (A.P); Reshat Arbana (A.P) dhe Drita Pelinku (A.M)

 

_________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply