(VIDEO) Histori | “Nëpër udhët e ekranit të vogël”

0
654

FILM DOKUMENTAR – RADIOTELEVIZIONI SHQIPTAR
“Neper udhet e ekranit te vogel”

Historia e Radiotelevizionit Shqiptar.
Skenari: Engjell Ndocaj
Operatore: Besnik Shima dhe Nebi Duro

TVSH

___________________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply