(VIDEO) HITE NGA FESTIVALI I KËNGËS NË RTSH !

0
1550

HITE NGA FESTIVALI I KËNGËS NË RTSH
Video e ndare ne 2 volume si me poshte:

Volumi 1 (1960-1970)
1. SHOQJA ME E MIRE – Dorian Nini
Festvalii 11-te (1972)
Muzika: Çesk Zadeja / Teksti: Petraq Qafzezi

2. TI QE KE NE SY LIRINE – Alida Hisku
Festivali i 16-te (1977)
Muzika: Feim Ibrahimi / Teksti: Ruzhdi Qatipi

3. SUP ME SUP SI MALET – Ema Qazimi
Festivali i 12-te (1973)
Muzika: Agim Prodani / Teksti: Fatmir Gjata

4. KUR JE NE RRESHT ME PARTIZANET – Suzana Qatipi
Festivali i 12-te (1973)
Muzika: Feim Ibrahimi / Teksti:

5. MOZAIK TINGUJSH, MOZAIK NGJYRASH – Liliana Kondakci
Festivali i 11-te (1972)
Muzika: Aleksandër Peçi / Teksti: Natasha Lako

6. “NGA JUGU NE VERI” – Mjaftoni Bejko
Festivali i 13-te (1974)
Muzika: Petrit Kadiu / Teksti : Pandeli Koçi

7. NENTORI I LIRISE – Alida Hisku
(Festivali i 18-te (1979)
Muzika: Limoz Dizdari / Teksti: Koci Petriti

8. VJEN BRIGADA PARTIZANE – Enerjeta Cela
Festivali i 18-te (1979)
Muzika: Naim Gjoshi / Teksti: Agim Hila

9. KAFE FLORA – Lindita Sota
Festivali i 11-te (1972)
Muzika: Agim Krajka / Teksti: Agim Shehu

10. KENGET E RINISE – Luan Zhegu
(Festivali i 15-te (1976)
Muzika: Agim Krajka / Teksti”

11. “SHOKU YNE” – Alida Hisku
Festivali i 12-te (1973)
Muzika: Isuf Spahiu / Teksti:

12. ERDHI PRANVERA – Tonin Tershana
Festivali i 11-te (1972)
Muzika: Pjetër Gaci / Teksti: Fatos Arapi

13. “GJURME TE ARTA” – Vace Zela
Festivali i 13-te (`1974)
Muzika: Kujtim Laro / Teksti: Lirim Deda

14. Alida Hisku – “KASOLLJA E GALIGATIT”
Festivali i 16-te (1977)
Muzika: Avni Mula / Teksti: Hysni Milloshi

Volumi – 1 | Mblodhen, seleksionuan ne nje video te vetme nga arkivat personale administratoret / “Kinematografia Shqiptare” – shtator 2017


 

VOLUMI 2 (1980-1990)

1980 – 1990
1 . “Me kujton ti ato vite” – ALIDA HISKU

(FEST. 20 ne RTSH / 1981

2 . ”Me zerin e Atdheut” – BURBUQE RADA
(FEST. 23 ne RTSH / 1984)

3 . “Celi portokalli” – TELEMAK PAPAPANO
(FEST. 24 ne RTSH / 1985)

4 . “Dashurine tone pershendes – BURBUQE RADA
(FEST. 24 ne RTSH / 1985)

5 . “A do vish” – GRUPI I TE RINJVE
(FEST. 26 ne RTSH / 1987)

6 . “Nuk e harroj” – MOTRAT LIBOHOVA
(FEST. 26 ne RTSH / 1987)

7 . “Jemi zemra e cdo moshe” – M. REKA & B. SEJKO & R. MAKASHI
(FEST. 28 ne RTSH / 1989

8 . “E duam lumturine” – PARASHQEVI SIMAKU
(FEST. 27 ne RTSH / 1988

9 . “Blerim dhe drite ” – PELLUMB ELMAZI
(FEST. 27 ne RTSH / 1988)

10 . “Ne moshen e rinise” – PRASHQEVI SIMAKU
(FEST. 24 ne RTSH / 1985)

11 . “E vogla mes shoqesh” – ANITA BITRI
(FEST. 26 ne RTSH / 1987

12 . “Dy gezime ne nje dite” – NERTILA KOKA
(FEST. 25 ne RTSH / 1986)

13 . “Toke plot begati” – PELLUMB ELMAZI
(FEST. 24 ne RTSH / 1985)

14. “Cel si gonxhe dashuria” – N. KOKA & G. CELA
(FEST. 23 ne RTSH / 1984)

15 . “S`ma njohe zemren” – BASHKIM ALIBALI
(FEST. 27 ne RTSH / 1988)

16 . “Buzeqeshja jote jemi ne” – A. BITRI & G. CELA
(FEST. 27 ne RTSH / 1988)

17. “A do vish” – LUAN ZHEGU
(FEST. 26 ne RTSH / 1987)

18 . “Pranvere dhe drite” – PELLUMB ELMAZI & MIGA HYSI
(FEST. 23 ne RTSH / 1984)

19. “Valsi i lumturise” – VACE ZELA
(FEST. 26 ne RTSH / 1987)

20. “Sirena e lumturise” – BURBUQE RADA
(FEST. 23 ne RTSH / 1984

21 .”I ri gjithmone” – TELEMAK PAPAPANO
(FEST. 26 ne RTSH / 1987)

22. “Toka e diellit” – F. NDOCI/ M. NALLBANI / J. NDOCI
(FEST. 28 ne RTSH / 1989)

23 .”Per njeriun jeta flet” – ALMA HYSKA & ???
(FEST.28 ne RTSH / 1989)

24 .”Ne qiellin e kalter te rivieres” – LUAN MANAHASA & RUBIN MATI
(FEST. 28 ne RTSH / 1989)

25 . “Dashuria e pare” – ANITA BITRI
(FEST. 29 ne RTSH / 1990)

Volumi 2 u pergadit dhe u publikua ne datat 2-3 janar 2017
arkivat personale te administratoreve – “Kinematografia Shqiptare”
_________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply