(VIDEO HOMAZH) YJE TË SKENËS | GEZIM KRUJA NË VITE!

0
2122

Video homazh mjeshtrit te humorit Gezim Kruja (1939-2020).
Artist i merituar! 
Kolazh me gazmore, skece e humor nga artisti i madh njeri nga simbolet e humnorit shqiptar. Nderim dhe respekt !!!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

______________________________

_______________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.