(VIDEO) INTERVAL MUZIKOR | BASHKIM ALIBALI & NERTILA KOKA – “URIMI YT”!

0
3578

 

INTERVAL MUZIKOR | ZERA TE ARTE TE MIKROFONIT TE KENGES!
Bashkim Alibali dhe Nertila Koka me kengen “Urimi yt” ne spektaklin “Stafeta e kengeve” ne vitin 1987.

________________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply