(VIDEO) Interval Muzikor | Myfarete Laze “Flakë dhe borë”

0
1340

 

INTERVAL MUZIKOR | ZERA TE ARTE TE MIKROFONIT TE KENGES!
Myfarete Laze – “Flake dhe bore”
Muzika Tish Daija. Teksti Llazar Siliqi.
Nga spektakli “Koha ne pentagramin tim” te vitit 1989, drejtuar nga Silvana Brace.
Kenga origjinale u interpretua nga Nikoleta Shoshi dhe Rita Vako (e perseritur) ne Festivalin e 2-te te Kenges ne v. 1963

Oh e lire un rroj
Per ju kendoj ne keto male me shqiponja
Oh e lire un rroj
Per ju kendoj une jeten time flake e bore
Shoh si gezon natyra
Fusha,male,pyje lart jehojne

Ref.
Oh tingelloni ju o kenget e mia
Bore e paster jane ndjesite e mija
Fluturo moj kenge pra iuaha
Shko ne majat me te larta iuaha
Me dy fjale do sjellesh flaka iuaha
Flake e bore

Oh e lire un rroj
Per ju kendoj ne keto male me shqiponja
Oh e lire un rroj
Per ju kendoj une jeten time flake e bore
Shoh si gezon natyra
Fusha,male,pyje lart jehojne

Ref.
Oh tinglloni ju o kenget e mia
Dashuria jone te rroj sa malet
Fluturo moj kenge pra iuaha
Shko ne majat me te larta iuaha
Me dy fjale do sjellesh flaka iuaha

Fluturo moj kenge pra iuaha
Shko ne majat me te larta iuaha
Me dy fjale do sjellesh flaka iuaha

Hej flake e bore
Hej flake e flake e flake Bore !


_____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply