(VIDEO) INTERVAL MUZIKOR | SUZANA QATIPI & ZINA ZDRAVA – KOLAZH KËNGËSH!

0
1868

_________________
INTERVAL MUZIKOR | ZERA TE ARTE TE MIKROFONIT TE KENGES!
Suzana Qatipi dhe Zina Zdrava ne nje kolazh kengesh ne naten festive te nderrimit te viteve 2000. 

Video eshte derguar per “Kinematografia Shqiptare” nga Sokol Bace ne v. 2014.
© Material i rezervuar 

___________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply