(VIDEO) “Kënga e Rozafës”!

0
1132

Dokumentare i vjeter prodhim i Kinostudios “Shqiperia e re”
Operator: Vasil Vasiljev
Shenime: regjisor i filmit eshte dhe Juri Arnaudov.
Regjia: Ilo Pando
Skenari: Cvetan Borisov
Muzika: Avdulla Grimci
Viti: 1960
Kohëzgjatja: 20 min

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.