(VIDEO) Kino-komedia “Estrada ne ekran”

0
1013

 

“Estrada në ekran” është një film kino-komedi i prodhuar në Shqipëri në vitin 1968, me metrazh të shkurtër.

Regjia: Fehmi Oshafi,
Producent: Shqipëria e Re.

Përmbajtja e filmit
Një kino-komedi interpretuar nga trupa e estradës së Tiranës dhe Shkodrës.

INTERPRETOJNE:
Skënder Sallaku
Melpomeni Çobani
Mihal Popi
Tano Banushi
Vaçe Zela
Violeta Manushi

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden si me poshte:

_______________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply