(VIDEO) Kolazh nga krijimtaria e maestro Ferdinand Deda (1941-2003)!

0
2416

Nje kolazh nga krijimtaria e maestro Ferdinand Deda (1941-2003), dhe interpretim me fizarmonike te pjeses “Mbremje vallezimi” nga vete artisti i shquar!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here