(VIDEO) KOLONA ZANORE E FILMIT “YJE MBI DRIN”|

0
1829

 

Muzike Filmash Shqiptar

Kolona zanore e filmit “Yje mbi drin” 1978, kompozuar nga maestro Hajg Zaharian dhe
shoqeruar me foto nga ky film.

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply