(VIDEO) Komedia “Rrufe nga mali” !

0
913

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Komedia “Rrufe nga mali”
Arkiv i vitit 1986
Interpretojne aktoret e teatrit te estrades se Fierit

Luftar Paja; Fuat Boci; Arqile Lipe; Todi Llupi, Hasan Bregu dhe te tjere.

_______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.