(VIDEO) Komedia “Sa afer paske qënë”!

0
880

___________
Komedia “Sa afer paske qene”!
me aktoret e teatrit te estrades se qytetit te Shkodres
Ne rolin kryesor , mjeshtri i humorit Gezim Kruja
Interpretojne: Vitore Nino, Shqipe Malaj, Tano Banushi, Fatbardh Smaja, Shpresa Garuci, Merita Smaja, Marie Qyrsaqi, Vjola Duka etj.
Skenari: Gezim Kruja
Redaktor: Dashnor Kokonozi
Operator: Agim Kuri
Op / zeri: Bashkim Balla
Parrukiere: Ilir Kruja / Ridvan Lasku
Piktor: Rexhep Aliaj
Muzika: Gjergj Leka
Montazhi: Fatbardha Kraja
Drejtor grupi: Jorgji Lole
Kamera dhe realizimi: Bujar Kokonozi

Ndihmuan amatoret e Pallatit te Kultures “Vasil Shanto” Shkoder

TVSH-1988

___________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply