(VIDEO) “METEORI I SKENËS” | NAIM FRASHËRI – ARTIST I POPULLIT!

0
1026

 

Dokumentare kushtuar aktorit te madh Naim S. Frasheri (1923-1975) 
Skenari: Vllasova Musta
Regjisor: Pellumb Dervishi
Muzika: Mira Mecule
Opinione dhe komente nga koleget e Artistit te Popullit
Kadri Roshi (A.P) / Margarita Xhepa (A.P) / Drita Pelinku (A.M) / Edi Luarasi etj.

TVSH – 2003

 

_________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply